Dans

Jazzdance groep 1, 2 en 3
Zaterdag 9.00 – 10.00 uur
Kosten €120,00 per jaar

Jazzdance groep 4 en 5
Zaterdag 10.00 – 11.00 uur
Kosten €120,00 per jaar

Jazzdance groep 6, 7 en 8
Zaterdag 11.00 – 12.00 uur
Kosten €120,00 per jaar

Jazzdance middelbaar
Zaterdag
Kosten €120,00 per jaar

Streetdance 
Woensdag 18.30 – 19.30 uur
Kosten €120,00 per jaar

Jazzdance
Jazzdance is een veel omvattend begrip. Je leert in deze danslessen de basisprincipes van jazzdance vooral d.m.v. oefeningen en oefendansjes. Jazzdance verschilt met streetdance doordat dit minder stoer is, wat rustiger en er worden vooral veel oefeningen gedanst en meer op techniek gelet! De basispasjes passen we uiteindelijk toe in “echte” dansjes die je in de les geleerd krijgt. Dansplezier, danstechniek, kracht, samenwerken, houding, inlevingsvermogen en voor de kleintjes dansspelletjes zijn belangrijk bij onze jazz-lessen! Ook wordt in deze lessen gewerkt aan creativiteit, afwerking, uitstraling en presentatie!

Kleding basisschoolgroepen:
De kinderen zien we graag in een zwart turnpakje. Ze mogen een kort, strak broekje over of onder hun turnpak dragen als dit gewenst is. Deze kleding moet gedragen worden met zwarte jazzdance schoentjes/turnschoentjes met slappe zool of blote voeten.

De haren moeten altijd vast zitten tijdens de training. Dit is voor de veiligheid en handigheid van de meisjes zelf. Wij zien het liefst al het haar uit het gezicht, zodat het tijdens een beweging niet voor hun ogen kan gaan hangen. Meisjes die te kort haar hebben om een staartje te maken, adviseren wij om een haarband of diadeem in te doen.

Kleding middelbare school groepen:
Het is de bedoeling dat de meiden komen trainen in zwarte kleding. De kleding moet strak aan het lijf zitten, zodat we de lichaamsbewegingen goed kunnen zien. Denk dus aan een zwarte strakkere top en een zwarte jazzpants.

Deze kleding moet gedragen worden met zwarte jazzdance schoentjes/turnschoentjes met slappe zool, jazzsneakers of met blote voeten.

De haren moeten altijd vast zitten tijdens de training. Dit is voor de veiligheid en handigheid van de meiden zelf. Wij zien het liefst al het haar uit het gezicht, zodat het tijdens een beweging niet voor hun ogen kan gaan hangen. Meiden die te kort haar hebben om een staartje te maken, adviseren wij om een haarband of diadeem in te doen.


https://myalbum.com/album/gTBE3uXU4csg

De foto's van de eindshow! https://myalbum.com/album/gTBE3uXU4csg

Streetdance
Superfun en lekker sportief, dus zweten! Stoer en sexy dansen zoals jouw favoriete popster in zijn/haar videoclip. Oorspronkelijk ontstaan in De Bronx, gewoon op straat. Inmiddels een danssport met internationale erkenning. We beginnen de les met een warming-up, daarna leer je en herhaal je dansprogramma’s en we sluiten elke les af met een rustige cooling-down. Je wordt bij streetdance wat “vrijer” gelaten in je dans, je krijgt een programma aangeleerd, maar doe er verder mee wat je wilt. Doe je ding! Dus wil jij lekker “bouncen” en swingen op hippe Top ’40 muziek, maar ook vooral veel R&B en Hiphop; meld je dan aan!

De streetdance lessen worden gegeven door: Isa Nooren en Fygi bernabela

Kleding: De dansers zijn vaak gekleed in “baggy clothes”. Dit is ruim en dansbaar zittende kleding (kleur naar eigen keus), waarvan het de bedoeling is dat uw dochter die in onze streetdance lessen ook aandoet (in combinatie met sportschoenen of stoere sneakers met schone zolen en haren naar eigen keus). Bij meiden met lang haar zien we het het liefste wel een beetje vast, in een (eventueel) losse staart of met een diadeem/haarband.

De foto’s van de eindshow! 16/ 06 / 2017

 

https://myalbum.com/album/gTBE3uXU4csg