Onze Dansgroepen

Onze groepen zijn grofweg te verdelen in 3 groepen, te weten Gymgroep, Turngroep en Dansgroep.Deze zijn zo ingericht dat instroom en doorstroom zowel binnen de groepen als tussen de groepen op iedere leeftijd mogelijk is.  

Onze Dansgroepen zijn:

  • Jazzdance 1
  • Jazzdance 2
  • Jazzdance 3
  • Jazzdance 4
  • Streetdance

Jazzdance

Jazzdance wordt getraind per leeftijdsgroep en is voor alle leeftijden vanaf 3 jaar. Bij Jazzdance wordt op een leuke wijze en in een ontspannen sfeer goede danstrainingen gegeven.  Er worden een goede danstechnieken aangeleerd op moderne muziek. Tijdens de danstrainingen is er altijd ruimte voor andere gezellige dingen en leuke performances.

De kleinsten  starten op zaterdagochtend in de groep Jazzdance 1, gevolgd door groepen Jazzdance 2 (6-7 jaar), Jazzdance 3 (8-10 jaar) en jazzdance 4 (vanaf 11 jaar). Er wordt minimaal 2x per jaar een dansshow gegeven  tijdens de Demodag,  Dansdag en bij andere lokale evenementen.

Streetdance

Streetdance wordt op woensdagavond gegeven in de Koutershof. Aan de Streetdance lessen kan worden deelgenomen vanaf 6 jaar. Coole moves worden getraind op stoere muziek. Hoewel er aandacht is voor de technische aspecten, is de streetdance vooral gericht op flitsende bewegingen en spetterende performances. Tijdens de Demodag, Dansdag en andere lokale evenementen wordt een dansshow gegeven. 

Alle Jazzdance- en Streetdancelessen worden door Samen Sterk in de zalen van de Koutershof gegeven.